Employment agency

Start today

Optimista sa obje noge na tlu

Adrijana Bradara, sada Uvoda, mlada i poduzetna, majka energičnog djeteta, udana za nježnog časnika koji radi u offshoreu. Imati tvrtku pored već zauzetog života nikada nije bio razlog da odustajem od podužetnistva. Zašto? Preko mog prethodnog poslodavca sam završila u svijetu agencija za zapošljavanje. I ne želim izaći, jer uz puno stresa imam jednako zadovoljstvo kako bi dvije strane bile sretne . Kandidat koji počinje raditi za novog poslodavca i poslodavca koji ima novu akviziciju i to zahvaljujući mene. Fleksibilnost je važna i stvaranje dobru ravnotežu između privatnog i poslovnog života je teško, ali ne i nemoguće. Uz puno sreće i dobre vještine u upravljanju s vremenom, dobri rezultati su postignuti.

Pouzdana, komunikativna, ciljno usmjerena,
otvorena, iskrena, precizna (kad-tad) i vrlo kritičana

Nekih od karakteristika s kojima bih opisala sebe.

Rođena u Hrvatskoj, odrasla u Nizozemskoj, najbolja kombinacija od oba svijeta. Nakon dugogodišnjeg boravka u Nizozemskoj i izgradnje postojanja, preselila sam se u Hrvatsku zajedno sa svojim partnerom i kćerkom. To je oduvijek bio moj san, povratak u zemlju podrijetla, ali nakon dvije godine vratili smo se u Nizozemsku. Bolje buduće mogućnosti za sve troje. Ne bih htjela živjeti daleko od mora, bilo koje more, tu se osjećamo doma. Hrvatska je i ostat će naša domovina, ali također naša adresa za odmor. I za mene, moja radna adresa. Zato što sam u ove dvije godine gdje smo živjeli u Hrvatskoj iskoristila priliku da pokrenem posao za sebe.

UVODA je osnovana 17.10.2016

Ali posao je počeo tek pola godine kasnije. Dugo smo čekali radnu dozvolu. Birokracija je vrlo dug proces, osobito u Hrvatskoj. Za svaki korak naprijed trebalo bi se poduzeti 10 malih koraka. Za nestrpljivu osobu kao što sam ja, bilo je uzbudljivo. Ali osim što sam nestrpljivai, vrlo sam uporna. Kad ima volje, ima i načina.

UVODA znači, u vodi. Ali to vama ne trebam objašnjavati.

Ime tvrtke sam posudila od supruga, to je njegovo prezime i vrlo pogodno za područje u kojoj smo življei (Split, na hrvatskoj obali). Zato se vodena kap pojavljuje u logotipu umjesto O.

Registrirane djelatnosti:

* Posredovanje pri zapošljavanju
* Profesionalno usmjeravanje
* Obrazovanje u cilju povećanja zapošljavanja radne snage
* Djelatnosti istraživanja tržišta i ispitivanje javnog mnijenja
* Savjetovanje u vezi s upravljanjem
* Poslovi ustupanja radnika korisnicima za privremeno obavljanje poslova

Ostvaram svoje ciljeve zajedno s sjajnim ljudima oko sebe

Još bolja ravnoteža između privatnog i poslovnog života

Veći broj uspješnih položaja

Još bolja suradnja između postojeći klijenata

Privucite nove klijente 

Izgraditi i održavati kontakte s drugim agencijama.
I postići gore navedene ciljeve zajedno

Nastavite dalje na: Poslodavce, Posloprimce ili Natječaje

E-mail