Employment agency

Start today

Kolačići

Kada posjetite ovu web stranicu, postavljamo male datoteke pod nazivom kolačići na vašem računalu ili mobilnom uređaju.

Što su kolačići?

Kolačići omogućuju web stranici da pamti vaše aktivnost i postavke tijekom određenog vremenskog razdoblja, tako da ih ne morate ponovo unositi kad god se vratite na web stranicu ili pregledavate više stranica na internetu. 

Kako mi koristimo kolačiće? 

Naše stranice upotrebljavaju kolačiće "sesije" za praćenje broja posjetitelja i koliko puta se posjetila stranica. Ovi kolačići brišu se s vašeg računala kada zatvorite preglednik. Koristimo i ograničeni broj trajnih kolačića, te pohranjuju vaše podatke i upotrijebljeni su za popunjavanje bilo kojeg formulara na našoj web stranici. Ovi se kolačići brišu s vašeg računala kad odlučite izbrisati ih sami ili nakon isteka, obično nakon kratkog razdoblja ili maximalno do 24 mjeseca. Omogućivanje tih kolačića nije strogo potrebno za funkcioniranje glavnih funkcija web stranice, ali bih vam pomoglo u funkcioniranju web stranica. Međutim, te kolačiće možete izbrisati ili blokirati u bilo kojem trenutku. 

Kolačići od trećih

Ne dopuštamo upotrebu kolačića treće strane i ne koristimo usluge treće strane na našoj web stranici koja šalje kolačiće korisnicima.

Privatni podatci

Informacije vezane uz kolačiće se ne koriste da bi vas osobno identificirali, a prikupljeni podaci o vašem ponašanju pregledavanja na našoj web stranici čuvaju se u potpuno sigurnim uvjetima. Ovi kolačići se ne koriste za bilo koju svrhu osim onih opisanih ovdje. 

Kako kontrolirati kolačiće

Kolačiće možete kontrolirati i / ili izbrisati po želji. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već na vašem računalu i možete postaviti većinu preglednika kako biste ih spriječili. Međutim, ako to učinite, možda ćete morati ručno prilagoditi neke postavke svaki put kad posjetite web stranice, a neke usluge i funkcionalnosti možda neće funkcionirati. 


Prihvaćate kolačiće tako da pregledate dalje na našoj web stranici.

E-mail