Employment agency

Start today

Izjava o privatnost

General Data Protection Regulation (GDPR)

UVODA d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju (u daljem: UVODA agencija) poštuje privatnost posjetitelja svojih web stranica i osigurava povjerljivost podataka prikupljena preko web stranice, . Način na koji UVODA agencija obrađuje osobne podatke u skladu je s Kodeksom provođenja osobnih podataka i Zakona o zaštiti osobnih podataka.

1. Prikupljanje osobnih podataka na web stranici 

Možete posjetiti našu web stranicu bez pružanja osobnih podataka. Međutim, kao i mnoge druge web stranice, prikupljamo specifične neidentificirane i automatske podatke o korisnicima naših web stranica. Obrađujemo podatke o datumu, vremenu, pristupu i vašim posjetima našoj web stranici; informacije o kanalu koji vas je doveo na našu web stranicu, stranice i odjeljke koje posjećujete, te informacije koje prenesete na ili preuzmite s web stranice. Prikupljeni podaci se koriste za optimalno usklađivanje sadržaja web stranice s potrebama i potrebama posjetitelja naših web stranica. Možemo otkriti neidentificirane podatke trećim stranama, a ti se podaci pohranjuju za buduću upotrebu.

2. Svrha prikupljanja vaših podataka 

UVODA agencija prikuplja i obrađuje osobne podatke. Podatke koje ispunite putem formulara na stranici Poslodavci pružate dopuštenje UVODA agenciji vas kontaktirati u svrhu akvizicije, poslovne suradnje i zapošljavanja te pružate dopuštenje korisiti podatke (naziv radnog mjesta, mjesto, datum početak rada i kratki opis posla) za svrhe oglašavanja na internacionalnim web stranciama za zapošljavanje (poslovni mreža). Također koristimo podatke ako nas kontaktirate putem e-pošte, telefon-a ili putem društvene mreže sa zahtjevima vezano za poslovnu suradnju i usluge posredovanja. Koristimo samo podatke za koje ste dali dopuštenje. Kad se registrirate kao kandidat putem stranice Posloprimci  Životopis ili kad se prijavljujete za posao putem naše web stranice, e-pošte, telefon-a, poslovni mreža ili putem društvene mreže, podatci se mogu prikupljati i obrađivati. Prikupljamo i obrađujemo samo one podatke potrebne za naše usluge. Ako se registrirate putem ispunjavanja životopis-a preko stranice Posloprimci ( Životopis, prikupljamo vaše podatke koje su navedene; ime, prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, državljanstvo, adresa, adresa e-pošte, telefonski broj, telefonski broj (mobilni), Skype ID, obrazovanje, radno iskustvo i preporuke. Životopis, kopija od certifikata, kopija putovnice i/ili kopija osobna iskaznice prikupljena putem prijave na natječaj putem web strancie, prijave preko poslovne mreže ili putem otvorene aplikacije koji su poslani i primljeni na e-pošta adresu navedena za prijave (a.uvoda@uvoda.eu i/ili info@uvoda.eu) također se koristi u svrhe zapošljavanja i s tim dajete dopuštenje kontaktirati vas u svrhe zapošljavanja, korištenja vaših podataka i dijeliti ih sa radnicima UVODA agencije, našim suradnicima i klijentima u svrhu zapošljavanja. Samo koristimo podatke koje ste nam sami poslali te kod prijave putem e-pošte, poslovne mreže ili web stranice niste dužni poslati nam vaše osobne podatke, no informacije primjerice vaše ime, prezime, datum rođenja, mjesto prebivališta, državljanstvo i životopis su potrebni u potražnji za odgovarajući posao za vas.

Nakon zapošljavanja preko UVODA agencije kod jedan od naših klijenata ili suradnika potpisujete ugovor direktno s njima. No, UVODA agencija ima pravo prikupljati u ime vašeg poslodavca (našeg klijenta ili suradnika) podatke o bankovnom račun-u (IBAN, Swift/BIC, adres-a banke, ime s nositelja računa), OIB, podatke najbliže osobe u slučaju hitne nužde (NOK), podatke o zdravstvenom stanju, eventualne dozvole za rad i/ili dozvole za boravak i podijeliti s njima. 

3. Vaša prava 

Vi, kao naš klijent, suradnik, privremeni radnik za kojeg posredujemo u zapošljavanju i/ili tražitelj posla imate pravo dobiti informacije i uvid u podatke koje mi čuvamo od vas. Rado ćemo vas obavijestiti u pisanom ili digitalnom obliku koje podatke čuvamo od vas. U vakom trenutku možete zatražiti ispravljanje podataka ako ste uvjereni da UVODA agencija nema vaše točne podatke. U slučaju da želite da podatke koje imamo od vas, ili dio podataka, ižbrišemo iz naše baze podataka, molimo vas da ustupite u kontakt s nama. Vaši podatci neće biti zadržani duže nego što je potrebno i dozvoljeno po Zakonu. Ako smatrate da koristimo vaše osobne podatke u drugim svrhama nego navedeno ili ne pristajete na uvjete, imate pravo podnijeti prigovor. Molimo vas da nas kontaktirate u tom slučaju.

4. Izmjene Izjave o privatnosti 

UVODA agencija ima pravo izmijeniti Izjavu o privatnosti u svakom trenutku. Sve izmjene objavit će se na web stranici.

5. Službenik za zaštitu podataka 

UVODA agencija nije dužna imenovati službenika za zaštitu podataka.

6. Registar 

UVODA agencija je registrirana u Središnji registar evidencija zbirki osobnih podataka kod AZOP agencija za zaštitu osobnih podataka pod brojem (...) 

7. Kontakt 

Za sve zahtjeve informacije ili prigovore možete se obratiti dužnoj osobi: 

Adrijana Bradara
a.uvoda@uvoda.eu Č

lan uprave UVODA d.o.o. agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju registriran na Trgovačkom sudu u Splitu, Hrvatska.

Registrirani ured:
Vjekoslava Paraća 44
21000 Split
MBS: 4614631
OIB: 84406337897